29 / 04 / 2024

beşiktaş nidapark ödülü

beşiktaş nidapark ödülü

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Adwards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Halk GYO Beşiktaş binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Beşiktaş Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

beşiktaş nidapark ödülü Haberi

beşiktaş nidapark ödülü

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Avvards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. 

Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER 


36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 2+1 seçeneklerinin tasarlandığı toplam 58 rezidans dairesi bulunan Nidapark Beşiktaş'ın Boğaza yakın konumuyla one çıkıyor. Çevresindeki binalarla 

Çatıda havuz keyfi 


NİDAPARK Beşiktaş, çatı katında, boğazın gece ve gündüz siluetlerini harmanlayan,...