18 / 05 / 2024

beşiktaş stadına devlet desteği

beşiktaş stadına devlet desteği

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Dikilitaş'ta yapımına başlanacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Beşiktaş fiyat listesi...

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Halk GYO Beşiktaş binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Beşiktaş Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Beşiktaş Dikilitaş 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’na (1646 Ada 55 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

beşiktaş stadına devlet desteği Haberi

beşiktaş stadına devlet desteği

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekimanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak. Statta kullanılacak koltuk, ısıtma, aydınlatma gibi hizmetin kesintisiz sunulmasına yönelik yatırımlar için KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti sağlanacak.


Ekonomi Bakanlığı verilerine göre, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın işletilmesi sürecinde kullanılacak makina, ekipman ve teçhizat için yatırım teşviklerinden yararlanmak için başvuruda bulundu.


Yapılan değerlendirme sonunda yatırımın hayata geçmesi için KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti sağlanması amacıyla yatırım teşvik belgesi verildi.


Söz konusu projenin hayata geçmesi için 154 milyon 280 bin lira sabit yatırım öngörülüyor. Bu amaçla 990 bin dolarlık makina ve teçhizat ithalatı yapılması planlanıyor. Projede, 65 kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.


KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti, stadın işletme sürecinde...