02 / 05 / 2024

Beşiktaş stadında inşaat çalışmaları

Beşiktaş stadında inşaat çalışmaları

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Vodafone Arena yatırım teşvikinden faydalanacak!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Filistinliler kendi topraklarında inşaat izni alamıyor!

Kovid-19 salgınının işgal altındaki Filistin topraklarında sıkıntılar oluşturuyor. Filistinlilere Yardım Koordinatörü Mahmud Elhafif, Filistinlilerin kendi topraklarında inşaat yapma izni alamadığını belirtti.

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

Ekonomiye can veren sektörlerin başında inşaat geliyor!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ekonomiye can veren sektörlerin başında inşaat sektörünün geldiğini ve gelişme gösterdiğini ifade etti...

Beşiktaş stadında inşaat çalışmaları Haberi

Beşiktaş stadında inşaat çalışmaları

Kartal'ın yeni yuvasında yapım çalışmaları tam gaz sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksinde çatı inşaatının kolonlarının monte edilme süreci de sürüyor. Yapımına 7 gün ve 24 saat boyunca günde 3 vardiyayla devam edilen çatı çalışmalarının gelecek ay içinde tamamlanması planlanıyor. Ağustos ayında ise stadın zemininin yapımına başlanacağı, Eylül ayının sonunda da ince işçiliğin bitirileceği tahmin ediliyor. 


İlk akıllı stat olacak Bitirildiğinde kendi enerjisini kendisi üretecek olan Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı olacak. Dev spor kompleksi, futbol maçlarının yanı...