09 / 05 / 2024

Beşinci Cumhurbaşkanı

Beşinci Cumhurbaşkanı

1973 yılında Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Boğaziçi Köprüsü'nü Asya'dan Avrupa'ya yürüyerek geçen ilk cumhurbaşkanı olmuş. Sunay, köprüde 2 saat süren incelemelerde bulunmuş ve Sunay'a köprü üzerinde çay ikram edilmiş.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur prim eşitleme bekleyen yaklaşık 1 milyon yurttaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıpkı SGK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emekli olmaya hak kazandıklarını paylaştı. Emeklilik süresini 1800 gün yani beş sene geri çekecek düzenlemenin kısa bir süre içinde uygulanmaya başlaması beklen

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol bulundu açıklaması: İşte yüksek kalite petrol çıkan o ilimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Bakanlar Toplantısının ardından kamuoyuna dikkat çeken açıklamalar yaptı. Akaryakıt fiyatlarının hızla yükseldiği bugünlerde Türkiye'nin ciddi miktarda petrol bulduğunu söyledi. İşte petrol çıkan o ilimiz ve petrolün ekonomik değeri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ekonomi mesajı: Paniğe kapılmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında ekonomik alanda 'Paniğe kapılmayın' mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan memurlara yapılacak ek zammı açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından, memur ve emekli zamlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura ek zam müjdesi verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2020'de erişebilir konutlar inşa edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Öyle konutlarımız var ki yangın çıksa itfaiye giremiyor. Bunları erişebilir hale getirmemiz lazım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 300 ovamızı sit alanı ilan edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''258 ovamızı sit alanı ilan ettik. Bunu 300'e çıkartacağız'' diye konuştu.

Namangan Tema Park, Özbekistan Cumhurbaşkanı’ndan tam not aldı!

Kanal İstanbul’un çevresinde oluşacak Yeni Şehir projesinin mimarlarından biri olan Dome Partner’s Mimarlık, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in beğenisini kazandı.

Beşinci Cumhurbaşkanı Haberi

Beşinci Cumhurbaşkanı



Sunay, Köprü'den geçerken usta işçilere hayretle baktı


   Cumhurbaşkanı Sunay dün saat 10.15'de Boğaz Köprüsü'nün Beylerbeyi tarafındaki kulelerine asansörle çıkmış ve servis yolundan yürüyerek Ortaköy tarafından inmiştir. Böylece Sunay, Boğaz Köprüsü'nü geçen ilk Cumhurbaşkanı olmuştur. Sunay, köprüde yaptığı 2 saat süren incelemesi sırasında araçların üzerinden geçeceği tabliyelere inmiş, burada işçilerle resim çektirmiştir. Bu arada Cumhurbaşkanı, işçilerin isteği üzerine kaynak yapmıştır.

   İlgililerden köprü hakkında geniş bilgi alan Başkan Sunay'a köprü üzerinde çay ikram edilmiştir. Sunay çayını içerken, sandalyeye oturmuş ve bir süre dinlenmiştir. Cumhurbaşkanı, Köprü Müdürü Nihat Akgün'e ''Bu güzel manzara karşısında insan korkuyu unutuyor'' demiştir. Bu arada, köprü tabliyeleri...