06 / 05 / 2024

Beşir Kara turizm açıklaması

Beşir Kara turizm açıklaması

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Herton Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Beşir Ete tarafından kuruldu.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Beşir Kara turizm açıklaması Haberi

Beşir Kara turizm açıklaması


Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Kurulu Başkanı  Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor. En ufak tatil dönemlerini bile değerlendirmek istiyorlar. Önümüzdeki 5 yıl için bu gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı” ifadelerini kullandı.


Geçen yıl 350 bin kişiyi tatile çıkaran Mika Tur bu yıl bu rakamı 450 bine taşıdı. 2014’ü yüzde 40 büyüme ile kapatmayı hazırlanan şirket, büyümesini sürdürmek için yatırımlarını arttırdı. Yapılan yatırımlarla beraber Türkiye’deki genç nesilin, turizmin gelişmesi ve büyümesi için en büyük fırsat olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Kara, “Özellikle 90’lı yıllarda doğanların tatil anlayışları çok farklı. 2 günlük tatili dahi birleştirip, paket yapıyorlar. Uzak mesafelerde tatil yapmak...