11 / 05 / 2024

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rak Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vıdadı Dadashov ve Ferit Akifoğlu ortaklığında kuruldu.

Luva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavaş ve Burak Mutlu ortaklığında kuruldu.

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Padır tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Gulamoğlu, Aydın Gulamoğlu, Engin Gulamoğlu, Muhammet Gulamoğlu, Mustafa Gulamoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beşka Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenisehra Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Tarla Sokak,...