10 / 05 / 2024

beşler nişasta

beşler nişasta

Gaziantep merkezli Beşler Grubu'nun 130 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği nişasta fabrikası Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Efs Ebrex Modüler Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Roger Phılıp Smıth tarafından kuruldu.

Niğde’de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde çalıştığı inşaatın 2. katından işçi yaşamını yitirdi.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Bestemsu Özdemir Nişantaşı’nda restoran açacak!

Ticarete atılan ünlüler arasına Bestemsu Özdemir de katıldı. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda restoran açmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

TOKİ Bolu Mengen 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bolu Mengen'e 252 konut!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 17 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

beşler nişasta Haberi

beşler nişasta

Beşler Grubu'nun 130 milyon liraya mal olan nişasta fabrikası hizmete açıldı, Başbakan Erdoğan'ın katıldığı törenle açılan Beşan Nişasta ve Beşyem 50 bin metrekarelik alan üzerinde...