06 / 05 / 2024

Beşpınar Vadisi nerede

Beşpınar Vadisi nerede

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

Beşpınar Projesi'nin bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç var!

Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı doğal yaşam alanına dönüştürecek en önemli projelerin başında gelen Beşpınar Projesi içerisinde 2016 yılında hedeflenen alanların bitirilmesi için 11 milyon TL’ye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Beşpınar'da 3 adet nostaljik köprü yapımı başladı!

Adıyaman Beşpınar Projesi içerisinde yer alan 3 adet nostaljik köprünün ihalesinin yapılmasından sonra inşaat çalışmalarına başladı.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

Beşpınar Vadisi yaşam alanına dönüşüyor!

Adıyaman Valiliği İl Özel İdare’sinin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen Beşpınar Vadisi, bin dönümlük dev alanı, eşsiz manzarası ve tabii güzelliğiyle Adıyamanlıların yeni gözde mekânı oluyor.

Gölbaşı Oğulbey-Yağlıpınar su isale hattı imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölbaşı ilçesine bağlı Oğulbey - Yağlıpınar isale hattı KDGPA 1/25000 ölçekli ve 1/5000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Samsun Canik Üçpınar Mahallesi'nde yeni cami inşa ediliyor!

Canik Belediyesi’nce Gölalan ve İmamlar Mahallelerindeki camilerde yapılan çevre düzenlemeleri düzenlenen törenle açıldı. Üçpınar Mahallesi’nde de cami temeli atıldı.

Beşpınar Vadisi nerede Haberi

Beşpınar Vadisi nerede

Aydın, Ak Parti Hükümetinin Adıyaman’ın hakettiği ve şehre yakışan proje, hizmet ve her türlü yatırım için süratle icraatlarına devam ettiğini belirtti.


On dört yıldır olduğu gibi AK Parti Hükümeti’nin yine Adıyaman’ın yanında olmaya devam ettiğini kaydeden Ahmet Aydın, “Milletvekili arkadaşlarımızla, Valimizle, Belediye Başkanımızla ve teşkilatlarımızla beraber yapmış olduğumuz takiplerimiz neticesinde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından ilimize 16 Milyon TL kaynak aktarılmıştır.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 11 Milyon TL ödenek tahsis edilmiştir.


Bu ödeneğin 4 Milyon TL’si, Vadiyaman olarak nitelendirdiğimiz vizyon projelerimizden biri olan Beşpınar Rekreasyon Projesi 4. etap çalışmaları kapsamında yapılacak olan 800 metre pere kanal, 2 adet tersip bendi korkuluk, 1 adet köprü yapımında kullanılacaktır.


Yine aynı ödeneğin 7 Milyon TL’si, Adıyamanımızın doğu yakasında yer alan...