02 / 05 / 2024

Best Of Gayrimenkul adres

Best Of Gayrimenkul adres

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Homes Of Turkey Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Berk Yıldırım ve Nazım Mert Çikoğlu ortaklığında kuruldu.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Topal, Ömer Faruk Başer ve Rıdvan Yasin Altay tarafından kuruldu.

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Iltifat Aliyev tarafından kuruldu.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da!

Akzirve sponsorluğunda 17 Temmuz Pazartesi günü Strada Satış Ofisinde başlangıç yapılan Akzirve Gayrimenkul Tours of Balkans Start finali basın daveti 31 Temmuz'da yapılacak.

Best Of Gayrimenkul adres Haberi

Best Of Gayrimenkul adres

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK - GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve...