18 / 05 / 2024

beta ayakkabının mağazaları kapandı mı

beta ayakkabının mağazaları kapandı mı

Geçtiğimiz sene konkordato talep eden Beta Ayakkabı'nın pazarlama faaliyetlerine devam eden şirketi için iflas kararı verilirken, diğer şirketi için ise konkordato süresi bitti. İflas sebebiyle 50 mağazası kapanan BETA, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

beta ayakkabının mağazaları kapandı mı Haberi

beta ayakkabının mağazaları kapandı mı

Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre, 2018'de konkordato talep eden Beta markasının pazarlama faaliyetlerine devam eden Beta İç ve Dış Pazarlama A.Ş için Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi iflas kararı verdi. Diğer şirketi olan BETA Ayakkabı San. A.Ş için ise konkordato süresi bitti.

50 ayakkabı mağazasının kapandığını fakat BETA Ayakkabı’nın ayakkabı imalatına devam ettiğini dile getiren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Taner İkiışık, "50 mağazamız vardı. Şu an mahkeme iflas verdiği için maalesef kapandı. Ancak  BETA Ayakkabı’da üretim devam ediyor. İmalat devam ediyor. Mağazalarda bir satış yok ama üretim yapıyorum. İnternetten satış var" şeklinde konuştu.

İkiışık, "BETA Ayakkabı San. A.Ş’de borcum çok yüksek değil. Mesela alacaklı olan dericilerle konuşuyorum, hepsi şirketin devamlılığı için alacaklarından belli bir süre için fedakarlık yapıyorlar hatta bazıları...