04 / 05 / 2024

Beta International İnşaat adres

Beta International İnşaat adres

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 2 Şubat'ta kuruldu.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuyan tarafından kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Veo İnternational İnşaat Mühendi Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Veo İnternational İnşaat Mühendis Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zekeroğlu İnternational İnşaat Taahhüt İhracat İthalat Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Veziroğlu tarafından kuruldu.

Beta International İnşaat adres Haberi

Beta International İnşaat adres

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve  yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama , seyahat, taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek. -Uçak, otobüs, gemi, tren gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerinin rezervasyonunu ve satışını yapmak.  -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek...