12 / 05 / 2024

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü nerede

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü nerede

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersallar Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Çetkin tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musas İnşaat Hırdavat Tekstil Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Aşık tarafından kuruldu.

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Belge tarafından kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Dev otomotiv markası on binlerce aracı geri çağırdı

Tesla, ABD'de Tam Otonom Sürüş (FSD) Beta yazılımına sahip 362 bin otomobilini, yazılım güncellemek için geri çağırma kararı aldı. İşte tüm detaylar...

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Buket Gençbayraktar tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Römmerk Yapı Kimya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Römmerk Yapı Kimya Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta Fatih Açık tarafından kuruldu.

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Turan tarafından kuruldu.

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü nerede Haberi

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü nerede

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in, "KOBİGEL programı" ile yeni çağrıya çıkacağını ve işletmelere 1 milyon liraya kadar dijitalleşme desteği vereceğini bildirdi.

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temel atma töreninde açıklamalar yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu dönemde uygulamaya koydukları bir başka vizyoner politikanın da "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı" olduğunu belirtti.

Bakan Mustafa Varank, geçen yıl başlattıkları programla hem yurt içi kabiliyetleri geliştirecek hem de küresel pazarlarda rekabet gücünü artıracak şekilde kritik sektörlerde yerlileşmeyi ve katma değerli üretimi hedeflediklerini söyleyerek, "İlk çağrıya makine sektöründe çıktık. Katma değeri yüksek 22 proje belirledik, bu projeler için 2,1 milyar liralık bir yatırım öngörülüyor. Yılın ikinci yarısındaysa içinde kimya sektörünün de bulunduğu diğer öncelikli...