16 / 05 / 2024

Beta Marina Liman koç

Beta Marina Liman koç

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesine de 664 milyon dolarla en yüksek teklifi verdi...

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Adana Yumurtalık'ta balıkçı limanı ve marina yapılacak!

Müjdeli haberi AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar verdi. Ünüvar, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, balıkçı limanı ile marina yapılacağını açıkladı.

Akmarin Yat Limanı Fethiye projesi 275 yat kapasiteli olacak!

Akmarin Marina Yat Liman ve Turizm İşletmeciliği A.Ş., Muğla Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde , 275 yat kapasiteli Akmarin Yat Limanı projesini hayata geçirecek...

Beta Marina Limanı devri için izin çıkmadı!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının Setur Servis Turistik A.Ş. tarafından devralınmasına ilişkin nihai inceleme sonuçl

Koç Holding'e Beta Marina Liman'ı için izin çıkmadı!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman hisselerinin tamamının Koç Holding’in bağlı şirketi Setur Servis Turistik AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Koç Grubu'na rekabet kurulundan neden izin çıkmadı?

Koç Grubu’na bağlı Setur Servis'in, Yıldız Holding’e bağlı Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi A.Ş. ile Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi A.Ş.’nin hisselerinin devralmasına Rekabet Kurulu’ndan izin çıkmadı.

Beta Marina Limanı Koç Holding'e devredilmeyecek!

Rekabet Kurulu, Yıldız Holding'in bağlı olduğu Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi AŞ ve Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi AŞ'nin hisselerinin tamamının Setur AŞ tarafından devralınmasına izin vermedi.

Pendik Marina imar planı yeniden askıda!

Pendik Yat Limanı, Balıkçı Barınağı ve Kıyı Düzenlenmesine İlişkin Hazırlanan Pendik Marina 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Beta Marina Liman koç Haberi

Beta Marina Liman koç

Koç Holding'in iştiraki Setur, dolaylı olarak Yıldız Holding kontrolünde bulunan marinaların hisselerini devralmak için Rekabet Kurulu'na (RK) başvurdu. Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Setur'un başvurusu, Beta Marina Liman ve Çekek İşletmesi, Pendik Turizm Marina Yat ve Çekek İşletmesi'nin hisselerinin tamamının devralınmasını kapsıyor. Koç Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tek-Art, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Fenerbahçe-Kalamış Marinası ihalesinde 664 milyon dolarla en yüksek teklifi vermiş ve marinayı 30 yıl işletme hakkına kavuşmuştu. İki firma geçtiğimiz yıl içinde düzenlenen köprü ve otoyol ihalesinde birlikte hareket etmiş. Fakat kazandıkları ihale daha sonra fiyatın düşük olması sebebiyle iptal edilmişti.


Akşam...