10 / 05 / 2024

betek Capatect

betek Capatect

Yapı malzemeleri sektöründe bir ilk: Betek, enerji verimliliklerini değerlendirme ve enerji kimlik belgesi verme yetkisine sahip oldu...

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Capatect, gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracakları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Dış cephe ve çatılarda kızılötesi ışınlarla hava akımı kaynaklı sorunları tespit ederek yalıtıma ihtiyaç olan bölgeleri işaret ediyor.

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Isı yalıtımı doğru yapılırsa kazandırır!

Capatect; 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi yaklaşık %50 oranında azaltabileceğimize dikkat çekiyor.

Isı yalıtımı doğru yapılırsa kazandıran bir yatırımdır!

Capatect; kışın yaklaşıyor olması, yüksek doğal gaz fiyatları, 2017 yılına kadar alınması zorunlu Enerji Kimlik Belgesi ile önemi daha da artan yalıtımla tasarruf konusuna dikkat çekiyor.

Capatect ile doğalgazda 2 milyar metreküp tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yüzde 50 daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, 2 milyar metreküp doğalgaz tasarruf ettirdi.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

betek Capatect Haberi

betek Capatect


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile konutların enerji verimliliklerini değerlendirme ve Enerji Kimlik Belgesi verme yetkisine sahip olan Betek Grubu, binaların enerji seviyelerini değerlendirmek üzere seçilen ilk ve tek yapı firması oldu.


AB’ye uyum sürecinde konutlar için getirilen "Enerji Kimlik Belgesi" alma zorunluluğu 2011 yılında yeni yapılan tüm binalar için geçerli olurken, mevcut bina stoğu için 2017 yılına kadar geçerli olacak.  Binanın enerji ihtiyacı ve enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri ve ısıtma/soğutma sistemlerinin verimi ile ilgili bilgileri içeren bu belge, bakanlığın verdiği yetkiyle Betek Grubu tarafından değerlendirilerek binalara verilebilecek.


Çevre ve sürdürülebilirlik politikalarıyla her geçen gün sektöre ve ülkeye katkıda bulunan, Filli Boya ve Filli Boya Yalıtım (Capatect) markalarıyla sektörde yer alan Betek Grubu bu yetkiyle bir ilke imza...