06 / 07 / 2024

BEÜ kampüs alanı ağaçlandırma çalışmaları

BEÜ kampüs alanı ağaçlandırma çalışmaları

BEÜ tarafından kampus alanı içerisinde bulunan boş araziye bir milyon fidan dikileceği bildirildi. Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, 5 yıl önce ağaçlandırma çalışmalarının başlatıldığını söyledi

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Marmara Üniversitesi Maltepe kampüsünde inşaat başlıyor!

Marmara Üniversitesi'nin Maltepe Başıbüyük'te inşa edilecek yeni kampüsünde inşaat başlıyor. Alana ‘Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, inşaat alanı’ yazılı tabelaların asıldı...

BEÜ kampüs alanı ağaçlandırma çalışmaları Haberi

BEÜ kampüs alanı ağaçlandırma çalışmaları


Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) tarafından kampus alanı içerisinde bulunan boş araziye bir milyon fidan dikileceği bildirildi.

Eren Holding, Bitlis Orman Müdürlüğü ve Eren Üniversitesi işbirliği ile getirilen 35 bin fidan, öğrenciler ve üniversite yönetimi tarafından toprakla buluşturulmaya başlandı. Kampus alanı ağaçlandırma faaliyetlerine katılan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, 5 yıl önce ağaçlandırma çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Doğru, “Başta Eren Holding olmak üzere çalışmalara destek veren tüm kurumlara çok teşekkür ederim. Daha önce Eren Holding ile yaptığımız toplantıda kampus alanımıza bir milyon fidan dikmeyi planlamıştık. Bu gün burada 35 bin fidan dikerek bu projenin bir kısmını gerçekleştirmiş oluyoruz. Diktiğimiz bu fidanların bakımı ve korunması yapılmazsa bunun hiçbir işe yaramayacağını daha önceki deneyimlerimizden gördük. Ağaçların bakımı ve korunmasında üniversitemiz, Eren...