24 / 05 / 2024

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Üniversite Kampüsü ofise dönüşecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Cumhurbaşkanlığı ofisi olarak kullanılacak. Süreç 2 yıl önce restorasyon yapılacağı gerekçesiyle İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nin Yıldız Kampüsü’nden Davutpaşa Kampüsü’ne taşınmasıyla başlamıştı.

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsü imar planı askıda!

Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüs Alanında bulunan 7358 ada 6 ve 7 nolu parsellere ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

BEÜ Alaplı MYO'da yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı MYO kampüsünde sürdürülen yeniden düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Kampüs içinde yer alan eğitim bloğu ile spor salonunda sürdürülen çalışmalar tamamlandı.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezi'nde sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Kampüste rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Maltepe Üniversitesi Büyükbakkalköy kampüsü durduruluyor mu?

Büyükbakkalköy’deki kampüs içinde; İş Bankası şubesi, AVM ve beş yıldızlı oteli barındıran Maltepe Üniversitesi, verilen izinlerin çok üstünde yapılaşma iddiaları ile gündemde.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı kampüsünü Beşevler’e taşıyor!

MEB'in Beşevler’de tarihi binaların bulunduğu alana taşınmasını öngören kampüs projesi, Belediye Meclisi’nde onaylandı. Proje, bölgeye aşırı bir trafik yükü getireceği gerekçesiyle eleştirilirken, Mimarlar Odası da imar değişikliğini yargıya taşıdı.

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor Haberi

BEÜ MYO kampüsü yenlieniyor

Çalışmalar kapsamında binaların ısıtma sisteminde doğalgaz dönüşümü gerçekleştirilirken bina mantolama çalışmaları, açık spor alanı ve halı saha ile otopark ve genel çevre düzenlemesi ile Alaplı MYO düzenli ve modern bir kampüse dönüşecek.


İÇ MEKÂNLARIN DÜZENLENMESİ TAMAMLANDI

Kampüs içinde yer alan eğitim bloğu ile spor salonunda sürdürülen çalışmalar tamamlandı. Eğitim bloğunun içi ve sınıf zeminlerinin döşenmesi ile merpen korkuluklarının yenilenmesi ile bina yepyeni bir iç görünüme kavuştu. Çatı onarımı, kapı ve doğramaların yenilenmesi ile iç düzenleme çalışmalar sonuçlandırılmış oldu.


ÇEVRE DÜZENLEMELERİ TAMAMLANIYOR

Eğitim bloğunun dış cephe mantolama çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı. Doğal gaz dönüşümünün gerçekleştirilmesi ve mantolama çalışmasının tamamlanmasının ardından ısı kaybının önlenmesi ile çevre kirliliğinin yanı sıra enerji maliyetlerinde de tasarruf sağlanmış olacak.

Kampüste devam eden spor alanı ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında...