27 / 04 / 2024

beyaz inşaat bakırköy projesi

beyaz inşaat bakırköy projesi

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak.

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Veliefendi satış fiyatları!

Bakırköy City Veliefendi satış fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede vade farkı olmadan 36 ay taksit uygulanıyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satış ofisi irtibat telefonu 0212 542 41 11 olarak belirtiliyor. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilen projenin 2017 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Kartaltepe ödeme planı!

Bakırköy City Kartaltepe ödeme planı kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Beyaz İnşaat - Göktaşlar imzası ile yükselen projede 163 konut ve 33 mağaza bulunuyor.

Veliefendi Bakırköy City fiyatları!

Veliefendi Bakırköy City fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa ediliyor.

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakırköy City Evleri ödeme şartları!

Bakırköy City Evleri ödeme şartları kapsamında 36 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Bakırköy City projesinde daireler Haziran 2017 yılında teslim ediliyor...

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Bakırköy City Kartaltepe ödemeler!

İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 163 konut ve 33 mağazadan oluşuyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe ödemeler nasıl yapılıyor?

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

beyaz inşaat bakırköy projesi Haberi

beyaz inşaat bakırköy projesi

Beyaz İnşaat'ın lüks konut projesi Bakırköy City2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak. Daire tipleri 2+1, 3+1, 5+2, 6+2 olarak belirlenen projede konutların metrekareleri büyüklükleri 107 ila 350 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanların ise 43 ila 134 metrekare arasında olduğu yatırım, Bakırköy'ün elit projelerinden biri olarak gösteriliyor. Projede 24 saat güvenlik, yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna gibi sosyal donatılar da bulunuyor.


ULAŞIM AKSI ÜZERİNDE

Çevreyolu ve Sahil Yolu arasında yer alan Bakırköy City2, metrobüs, tramvay, deniz otobüsü ve Marmaray'ın da bulunduğu hat üzerinde yükseliyor. İstanbul'un en işlek ulaşım aksında konumlanan Bakırköy City2, Sahil Yolu'na ve E-5 Otoyolu'na 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na...