03 / 05 / 2024

beyaz-poyak inşaat şehri bahar 2 evleri örnek daire

beyaz-poyak inşaat şehri bahar 2 evleri örnek daire

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat bilgisi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri örnek daire!

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri örnek daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayan proje Bağcılar'da 2 blok halinde yükseliyor...

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

İnşaat sektörü için çanlar çalıyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Gündoğan, bugünkü yazısında inşaat sektöründe oluşan sorunlara değindi.

Rusya'da protestolara neden olan kilise inşaatı durduruldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 4. büyük şehri Yekaterinburg'da kent merkezinde yer alan bir parkta yapılması planlanan ve günlerdir protesto gösterilerine neden olan kilise inşaatı için halk oylaması yapılmasını istedi.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehri Belediyesi, kongre merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Kayseri Kocasinan'da 8.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan 24 derslikli ortaokul binası için arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

beyaz-poyak inşaat şehri bahar 2 evleri örnek daire Haberi

beyaz-poyak inşaat şehri bahar 2 evleri örnek daire

Bağcılar'da hayata geçirilen Şehri Bahar 2 projesi Beyaz-Poyak İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim...


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 kapsamında arsa alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi. 2 bloktan meydana gelen Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri'nin toplam yeşil alanı ise 3.500 metrekare olarak belirlendi. 


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri satılık konut tipleri 120 metrekare 2 oda 1 salon ve 150 metrekare 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 71 dükkandan oluşan projede 117 mağaza ve 650 metrekare alana sahip market bulunuyor. 


 


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat listesi!

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri...