05 / 05 / 2024

Beyaz Yakamoz iletişim

Beyaz Yakamoz iletişim

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim!

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bugün satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon 481 24 24 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen proje 78 daire, 10 dükkandan meydana geliyor. İşte Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri...

Beyaz Park Rezidans iletişim!

Beyaz Park Rezidans iletişim için 0212 481 24 24 telefon numarasından satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat alanı 86 bin metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim!

Topkapı Beyaz Park satış ofisi iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin minimum 70 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beyaz Park Zeytinburnu iletişim!

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 370 adet daire bulunuyor. Beyaz Park Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Zeytinburnu Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Zeytinburnu Topkapı lokasyonunda yer alıyor. Topkapı Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Beyaz Park Topkapı iletişim!

Beyaz Park Topkapı iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 5 bloktan meydana geliyor.

Beyaz Yakamoz iletişim Haberi

Beyaz Yakamoz iletişim

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.)Ambalaj atıkları da dahil olmak üzere her türlü atığın biriktirilmesi, toplanması, taşınması, ayrıştırılması, tekrarkullanımı, geri dönüşümü, geri kazanılması, bertarafı ile iştigal etmek ve bu amaçla tesisler kurmak, işletmek 2.) Atıkların özelliklerinden yararlanarak içindeki bileşenlerin fiziksel, kimyasal veya biyo-kimyasal yöntemlerle başka ürünlere veya enerjiye çevrilmesi 3.)Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mh.1987.Sok.Rayana Res.Sit.A-1 Bl.Ap.No.1/1/86...