08 / 05 / 2024

beyazıt kapalıçarşı

beyazıt kapalıçarşı

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Kapalıçarşı'yı yılda 91 milyon 250 bin kişi ziyaret ediyor...

Kapalıçarşı restorasyonu için esnaftan para alınacak!

Tarihi Kapalıçarşı'nın 220 milyonluk restorasyon çalışmaları esnaftan alınacak paralarla gerçekleştirilecek.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

beyazıt kapalıçarşı Haberi

beyazıt kapalıçarşı

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Yılda 91 milyon 250 bin kişinin gezdiği Kapalıçarşı'yı 85 milyon kişiyle Meksika Mexico City'deki Zocalo Meydanı takip ediyor. Amerika New York'taki Times Meydanı ise 50 milyon ziyaretçiyle üçüncü...