01 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk müstakil ev

Beyazıt Öztürk müstakil ev

Sık sık avukat sevgilisi için Yavru Vatan'a giden ünlü şovmen, aşkının gizli kalması için de büyük çaba gösteriyor. Beyaz, yakın arkadaşlarını arayarak ''Nişanım var" dedi.

89 bin TL’ye müstakil ev sahibi olabilirsiniz!

Son zamanlarda yükselen konut fiyatları ev sahibi olmayı da maaşesef zorlaştırmaktadır. Müstakil ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir kampanya yapılacağı kaydedildi. 89 bin TL'si bulunan 1+1,2+1, 3+1 müstakil ev alma fırsatından faydalanıyor.

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyazıt Öztürk satın aldığı binayı otele çevirecek! 

Beyazıt Öztürk, Beyazıt'ta eski bir binayı satın aldı. Öztürk'ün satın aldığı bu binayı otele çevireceği iddia ediliyor.

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtürk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ertürk Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da 2.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı.

Beyazıt Öztürk müstakil ev Haberi

Beyazıt Öztürk müstakil ev

Geçtiğimiz haftalarda avukat aşkına evlilik teklifi eden Beyazıt Öztürk, 'evet' yanıtı alınca da hemen kolları sıvadı. Beyaz, çok yakın arkadaşlarını arayarak "Mayıs'ta Kıbrıs'ta nişanım var" müjdesini verdi.


KIBRIS'TA EVİ VAR

Henüz düğün tarihini tam netleştirmeyen ünlü şovmenin evlendikten sonra oturmak için yeni bir müstakil villa arayışlarına başladığı da öğrenildi. Bu arada Beyazıt Öztürk'ün geçtiğimiz yıl Kıbrıs'tan 200 bin sterline havuzlu bir villa satın alması da "Beyaz ile eşi, evlendikten sonra İstanbul ile Kıbrıs arasında mekik dokuyacak" yorumlarına yol açtı.


Beyazıt Öztürk'ü nikah masasına oturmaya ikna eden kişinin kim olduğu büyük merak konusu olurken; ünlü şovmen, avukat sevgilisini gizlemeyi tercih...