04 / 05 / 2024

Beycan Saraylı

Beycan Saraylı

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi, Beycan Saraylı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Bülent Saruhan Saraylı ve Saime Nurcan Saraylı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu.

O şehir için korkutan uyarı: Katil faylarla çevirili, 7.2'den büyük deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz günlerde Tunceli'yi işaret ederek 'Dikkat edin' uyarısında bulunmuştu. TMMOB Tunceli İKK sekreteri Uğur Beycan da son dakika açıklamasında bulundu ve kentin katil faylarla çevrili olduğunun altını çizdi. İşte o uyarılar...

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Pavilyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da Tuba Albayrak, Mirsat Bahadır, Rafet Saraylı, Arif Köseoğlu ve Esat Yaşarlar ortaklığında kuruldu. 

Tekirdağ Kapaklı ve Saray yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saraylı'da yapılan yatırımları inceledi.

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saraylı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necip Çimen ve Mustafa Burak Çimen ortaklığında kuruldu. 

Kocaeli Saraylı Marbella yükseliyor!

Yurtdışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye yükseliyor.

Virel Mühendislik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virel Mühendislik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadir Aksu, Erdal Çolak ve Beycan Nokiç ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Saraylı Elektrik İnşaat Kimyasal Hammadde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraylı Elektrik İnşaat Kimyasal Hammadde Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zülkarni Ev imzasıyla kuruldu.

Beycan Saraylı Haberi

Beycan Saraylı

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi, Beycan Saraylı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Bülent Saruhan Saraylı ve Saime Nurcan Saraylı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu. 


Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, 1.Asena Sokak...