29 / 04 / 2024

beykonak evleri fiyatları

beykonak evleri fiyatları

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri 'nin teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi. Beykoz Beykonak Evleri fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Boğaz'a bir de Beykonak Evleri'nde bakın!

Teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Beykonak Evleri'nde oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center bulunuyor...

Bey Konak Konutları'nda 850 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Fiyatların 850 bin dolardan başladığı Beykonak Evleri İstanbul Kavacık'ta hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

216 Butik Plus Evleri fiyatları!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı 216 Butik Plus'ta satışlar devam ediyor. Peki 216 Butik Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İdol projesinin yüzde 70'i yeşil alan olarak tasarlandı. Projede yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan bedel için vade farksız taksit yapılıyor. İşte Tuzla Anadolum İdol Evleri fiyatları..

Anadolum İdol Evleri fiyatları!

Anadolum İnşaat imzası ile inşa edilen Anadolum İdol Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ve 85 metrekare olarak tasarlandı. İşte Anadolum İdol Evleri fiyatları...

Park Avenue Evleri fiyatları!

Kişiye özel ödeme planı oluşturulan YDA Park Avenue konut projesi 900 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları!

İdilia projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Daire alanlarının 58 - 231 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor. İşte Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları...

Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları!

Terrace Mix projesi Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, E-5'e 500 metre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları!

Anlaşmalı bankalardan daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanma imkanı sağlayan Manzara Adalar Evleri 305 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Manzara Adalar Kartal Evleri fiyatları...

Park Mavera Evleri fiyatları!

Toplamda 338 ticari birim ve 672 daireden oluşan Park Mavera Konutları 229 bin 241 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Evleri fiyatları ne kadar?

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları!

Vaditepe Bahçeşehir projesinde yer alan konut tipleri arasında 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı alternatifler mevcut. Peki Bahçeşehir Vaditepe Evleri fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları!

Sultangazi Sur Yapı Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri fiyatları ne kadar?

beykonak evleri fiyatları Haberi

beykonak evleri fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'a bağlı Kavacık'ta yükselen Beykonak Evleri 54 adet daire ve 5 adet konaktan oluşuyor. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks olacak şekilde dizayn edildi. 


Beykoz Beykonak Evleri fiyat ve ödeme planı detaylı olarak haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 14 bin metrekare alan üzerine yayılan projenin sosyal alanları; açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun parkı, hobi odası, kafe, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk havuzundan oluşuyor.


Kavacık Beykonak Evleri lokasyon olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2 dakika, Levent-Maslak bölgesine 5 dakika ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakikalık mesafede yükseliyor. Satış süreci devam eden projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. 


Beykoz Beykonak Evleri fiyat listesine...