27 / 04 / 2024

Beykonak Evleri lansman

Beykonak Evleri lansman

EA İnşaat, Beykonak Evleri için bir basın toplantısı düzenledi. Projenin basın toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı 17 Ocak'ta!

Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sun Park Evleri geliyor! Yeni proje!

Oryal İnşaat ve Özyap İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Sun Park Evleri'nde toplam 96 daire ve yatırım değeri yüksek 10 adet ticari alan bulunuyor. Projenin lansmanı 14 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Tekfen Topkapı Evleri satılık!

Tekfen Topkapı projesi için ön talep topluyor. Tekfen Topkapı Evleri'nin lansmanı önümüzdeki aylarda gerçekleşecek. İşte Tekfen Topkapı Evleri satılık daireler...

Eston Şehir Koru lansman!

Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan 134 konutluk Eston Şehir Koru Evleri'nde ön talep toplanıyor. İşte Eston Şehir Koru lansman tarihi...

Misal İstanbul Evleri lansman!

Toplam 2 milyar TL yatırım bedeline sahip Gaziosmanpaşa Misal İstanbul projesi AHES Yapı, GOPAŞ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Misal İstanbul Evleri lansman tarihi...

Beykonak Evleri lansman Haberi

Beykonak Evleri lansman
 EA İnşaat Beykonak Evleri'ni anlatıyor! Tıklayın ve...