02 / 05 / 2024

beykoz 2b metrekare fiyatları

beykoz 2b metrekare fiyatları

Türkiye'nin en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz Karlıtepe'de müteahhitler emlak anlaşmaları için kapı çalmaya başladı. İstanbul'un en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da imar planı hayali fiyatları tavan yaptı...

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi'nden dev gayrimenkul satışı! 86.1 milyon TL'lik bedel dudak uçuklattı!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Baklacı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkul 9 bin 66 metrekare alana sahip.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Beykoz’daki 111 bin metrekare ormanlık alan imara açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alanını imara açıyor. Beykoz Çevre Dayanışması, "İstanbul’da kalan son ormanlar buralar" dedi. 

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Konutta en yüksek fiyat Beşiktaş, Bozcaada ve Beykoz'da!

Türkiye genelinde konutta metrekare değeri en yüksek ilçe 11 bin 323 lirayla Beşiktaş olurken, onu 10 bin 222 lirayla Bozcaada, 9 bin 200 lirayla Beykoz, 9 bin 156 lirayla Bakırköy, 8 bin 571 lirayla Sarıyer, 8 bin 146 lirayla Çeşme izliyor...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında satışta!

Akiş Projects imzası ile Beykoz'da yaklaşık 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje çok yakında satışa çıkacak. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

beykoz 2b metrekare fiyatları Haberi

beykoz 2b metrekare fiyatları

İstanbul'un en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz'da imar planı hayali fiyatları tavan yaptı. Bölgede metrekare fiyatları şu anda yüzde 40 arttı.


Türkiye' nin en değerli 2B arazilerinin yer aldığı Beykoz Karlıtepe'de müteahhitler emlak anlaşmaları için kapı çalmaya başladı. Arap ve Azeri yatırımcılarla yerli ortakların birlikte arsa sahipleriyle anlaşma yapmak için görüşmeler yaptığı Beykoz'da, imar planı onaylanmamasına rağmen metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor. Tahincioğlu, Toya Yatırım, Nef, Cevahir Yapı gibi inşaat firmalarının çalışmalar yürüttüğü Karlıtepe'nin imar planları 2013'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderildi. Boğaz'a nazır arsaların imar planları onaylanırsa, metrekare fiyatlarının yüzde 40 artacağı belirtiliyor. 


TOPLU HAREKET 

İmar planları onaylanınca ruhsat alma süreci de başlayacak. Bölgeyi bilen Harita Mühendisi Deniz Soytemiz, arsa sahiplerinin birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu vurguladı. 


EGEYAPI DÜKKâNLAR...