29 / 04 / 2024

beykoz 2b rayiç bedelleri

beykoz 2b rayiç bedelleri

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; 2B arazileriyle ilgili yaptığı açıklamada tapularını Milli Emlak'tan kendi alan yaklaşık 1.500 kişiye yüzde indirim yapılacağını ve paraların geri iade edileceğini belirtti...

Beykoz 2B kapsamındaki 8 mahallenin rayiç değerleri!

Beykoz Belediyesi imar durumu sorgulama kayıtlarına göre 2B kapsamındaki Gümüşsuyu, Çiftlik, İncirköy, Baklacı, Fatih, Çengeldere, Soğuksu ve Yavuz Selim Mahalleleri'nin arsa rayiç değeri nedir? İşte Beykoz 2B mahallelerinin rayiç değerleri...

Beykoz'da 2B arazilerinin fiyatı alım gücüne göre belirlenecek!

İstanbul Beykoz'da 2/B arazilerinin devrinde yaşanan soruna ara formül bulundu. Buna göre, diğer yerlerden farklı olarak araziler önce belediyeye devredilecek. Belediye de özel proje alanı uygulamasına giderek alım gücüne göre fiyat belirleyecek...

2B Beykoz rayiç bedelleri!

2B Beykoz rayiç bedelleri 2B sürecinin merakla beklenen konularından biriydi. Beykoz’da Özel Proje Alanı dışındaki Kavacık, Alibahadır, Riva, Örnekköy, Bozhane, Paşamandıra gibi bölgelerin rayiç bedelleri Milli Emlak'ın web adresinden öğrenilebiliyor...

2B milli emlak rayiç bedel sorgulama!

Taşınmaz mallara sahip olan vatandaşların malları için alım satım yaparken rayiç bedel sorgulanıyor. İşte 2B milli emlak rayiç bedel sorgulama işlemleri...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedelleri TBMM'de!

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Hatay'daki 2B arazilerinin rayiç bedellerinin belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ertem sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplandırılmasını istedi..

Beykoz'daki 2B arazilerine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2/B kapsamında orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ve özel proje alanı uygulamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Beykoz'da 2B dışına çıkartılan arazilere ilişkin 9 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2B düzenlemesine göre orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Boğaz'daki 2B arazileri dönüşüm için üç yıldır bekliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2B arazilerinin dönüşümü üç yıldır bekliyor. Beykoz'da vatandaşların kullanımındaki arsalar için belediyeye ücretler ödendi. Müteahhitlerle anlaşmaları yapılan arsaların imar planları da bir yıl önce tamamlandı.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

Orman vasfını kaybetmiş hazine araziler 2b arazisi olarak ifade ediliyor. 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. Peki, 2b arazilerin satışında rayiç bedel ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

2b arazi satış işlemleri için deftarlıklara ya da il müdürlüklerine başvuru yapılıyor. 2b satış işlemlerinde rayiç bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri 2015!

beykoz 2b rayiç bedelleri Haberi

beykoz 2b rayiç bedelleri

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2B tapularını Milli Emlak'tan alan kişilere de indirim yapılacağını açıkladı. Çelikbilek; başvuru neticesinde tapularını Milli Emlak'tan kendisi alan yaklaşık 1500 kişiye yüzde 50 indirim uygulanacağını ifade etti. Vatandaşların ödediği bedel de belediyeye devredilecek. Ödenen para vatandaşa geri iade edilecek. 



Çelikbilek; fiyat belirlemede yetkilerinin olmadığını ancak peşin ödeme de yüzde 20 yaptıklarını ayrıca taksitli satışlarda ise faiz almadıklarını ifade etti. 


Kübra...