18 / 05 / 2024

Beykoz Arena nerede

Beykoz Arena nerede

Toplam 10 bin seyirci kapasiteli Beykoz Arena projesinin bitimiyle ilgili henüz tarih belirlenmedi. Şahinkaya'da inşa edilen Beykoz Arena içinde tam olimpik yüzme havuzu ile kapalı spor salonu da bulunacak

Beykoz Arena için ilk kazma vuruluyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, " Yakında ilk kazmayı vuruyoruz. Beykoz Arena’nın bünyesinde 10 bin kişilik stad, 2500 kişilik kapalı spor salonu ve 2500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu yer alacak. " dedi

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 776 konutluk dev projenin detayları...

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Verra Suites Beykoz nerede?

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Verra Suites Beykoz projesi 20 Kasım'da satışa çıkacak. Peki Verra Suites Beykoz nerede?

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

30 ile 45 dönüm arazi üzerinde yer alacak olan TOYA Beykoz Korubaşı projesinin ruhsatı 2018 yılına kadar çıkacak. Peki TOYA Beykoz Korubaşı nerede?

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

İstanbul Beykoz'da 5 bin dönümlük arsa 1 milyar dolar ilanı sahte mi?

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Beykoz AcarBlu Residence nerede?

Beykoz AcarBlu Residence projesinde toplam 240 adet daire bulunuyor. 30 kat şeklinde yükselen proje Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçiriliyor. Peki Beykoz AcarBlu Residence nerede?

Nidapark Beykoz nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beykoz projesi için arsa toplama çalışmaları devam ediyor. Proje için anlaşmalar devam ediyor. Peki Nidapark Beykoz nerede?

Vodafone Arena son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Vodafone Arena ne zaman açılacak? Vodafone Arena canlı yayın izle linki nerede? Vodafone Arena, Ocak 2015 itibariyle ne durumda? Vodafone Arena Stadı'nda neler olacak? İşte cevaplar...

Beykoz Arena nerede Haberi

Beykoz Arena nerede

Beykoz'da yapılacak olan Beykoz Arena'nın inşaat çalışmaları başlamış olsa da tamamlanma tarihi henüz belli değil. Toplam 10 bin seyirci kapasitesine sahip Beykoz Arena'da 2 bin 500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu ile 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu bulunacak. 


43 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Beykoz Arena'da yürüyüş alanları, koşu parkurları, restaurantlar ve kafeler de bulunacak. İnşaat çalışmaları Beykoz Belediyesi kontrolünde devam eden Beykoz Arena'nın Beykoz tarafında kalan kısmında villalar ve Şahinkaya Mezarlığı yer alıyor. 


Alt tarafında Beykoz Fidanlığı yönünde ise Türk Alman Üniversitesi bulunuyor. Beykoz Arena'nın ne zaman tamamlanacağı belirlenmemiş olsa da 1 kaç seneyi alması öngörülüyor. 


Şahinkaya’da inşa edilecek olan Beykoz Arena'da tribünler kapalı olarak tasarlandı. Ayrıca projede engelliler için de standartlara uygun alanlar inşa ediliyor. 



Beykoz Arena görselleri!