30 / 04 / 2024

beykoz asfaltlama çalışmaları

beykoz asfaltlama çalışmaları

Beykoz'un yollarını güzelleştirecek ve konfora kavuşturacak asfalt yenileme çalışmaları başladı. İBB ekipleri ve Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından toplam 200 bin ton asfalt serilecek.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Meclisi daha güzel bir ilçe için Temmuz ayı çalışmalarına başladı

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Mevlüt Uysal Beykoz Kışlası çalışmalarını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti ve Beykoz Kışlası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

beykoz asfaltlama çalışmaları Haberi

beykoz asfaltlama çalışmaları

Beykoz'un yollarını güzelleştirecek ve konfora kavuşturacak asfalt yenileme çalışmaları başladı. İBB ekipleri tarafından 120 bin ton, Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından ise 80 bin ton olmak üzere ilçeye toplam 200 bin ton asfalt serilecek. 2015 asfalt programı dahilinde İBB ekipleri sahil ve ana arterlerde çalışmalarım sürdürürken Beykoz Belediyesi'nin programı ağırlıklı olarak, Çavuşbaşı, mahalle olan köyler ve ara sokaklarda devam ediyor. Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından arazide yapılan tespitler doğrultusunda kış aylarında bozulan yollar, alt yapı çalışmaları tamamlanan noktaların tamamı ve asfalt dokusu bozulan tüm yollar bakımlı ve güzel bir göriinüme kavuşacak. Üçe genelinde yürütülecek asfalt çalışmasıyla yollarda sürücüler için konfor ve güvenlik de sağlanacak. Anadolu kavağı trafiğine çözüm getirmek üzere Yoros Kalesi'nden Anolufeneri-Poyrazköy Yolu çıkışma kadar olan yolu geçen yıl genişleten...