02 / 05 / 2024

beykoz ayazma villaları

beykoz ayazma villaları

İstanbul Beykoz'da yaşamın başladığı Ayazma Evleri'nde toplam 18 villadan üç tane kaldı. Opak İnşaat tarafından yapılan projede 19 dönümlük arazi içinde bulunan villalar, 600 bin dolardan satılıyor.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, 187 ada 60 parselde yer alan villayı 27 milyon TL'ye satıyor... 

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

Acarkent villalarının yapı ruhsatları iptal edildi!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi Mimarlar Odası’nın Beykoz Saip Molla ormanına inşa edilen Acarkent villalarına ait yapı ruhsatları hakkında açtığı davada, yapı ruhsatları için iptal kararı verildi...

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Free Garden Beykoz villa fiyatları!

Free Garden projesinde 22 adet lüks villaya yer veriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Polonezköy'de hayata geçirilen projede villalar natamam olarak teslim ediliyor...

Beykoz Free Garden teslimleri!

Free Garden Villalar İstanbul Beykoz Polonezköy'de HE Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Beykoz Free Garden teslimleri ne zaman?

Beykoz Ayazma mevkiindeki 2B sorunu meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi Ayazma mevkiindeki yerleşim alanlarının 2/B kapsamı dışında tutulması ve tapu tahsis belgeleri iptal edilen vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı..

Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi!

İzmir İl'i Tire İlçe'sinde Ayazma bölgesinde yükselen projede ev alanları 170 metrekare olarak belirlendi. Batı Koop Tire Park Ayazma Villaları Projesi 52 adet evden oluşuyor.

İzmir Tire Park Ayazma Villaları'nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor!

Batı Koop imzasıyla yükselen proje İzmir İl 'i Tire İlçe' sinde hayata geçiriliyor. İzmir Tire Park Ayazma Villaları' nda fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor.

2005 yılında Uyum Villaları kurtarılacakmış!

1987 yılında durdurulan ve çürümeye terk edilen Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Uyum Villaları'nın durumu ve Beykoz'daki yarım kalan villalar, 2005 yılında yapılacak bir kanun değişikliğiyle çözüme kavuşturulacakmış.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Park Ayazma Villaları Tire’nin prestij projesi!

Batı Koop’un Tire Ayazma mevkii için projelendirdiği “Park Ayazma Villaları'nın inşaatının temeli törenle atıldı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, giderek gelişen ilçeye özen gösterdiklerini söyledi.

beykoz ayazma villaları Haberi

beykoz ayazma villaları


Dubleks ve tripleks olarak projelendirilen villalarda bodrum katta 85 metrekare, giriş katta 105 metrekare, normal katta ise 115 metrekare olmak üzere toplam 305 metrekarelik kullanım alanı bulunuyor. Her villada iki araçlık otoparkın yanı sıra bina dışında 425 metrekarelik bir de bahçe yer alıyor. Site içindeki genel peyzaj düzenlemeleri dışında, ev sahiplerinin istekleri doğrultusunda kendi villalarının özel peyzaj düzenlemeleri de yapıldığı projede, yüzme havuzu, güneşlenme yerleri, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol, futbol ve tenis oynanabilen çok amaçlı spor kompleksi de yer alıyor. Kavacık' a 13, Riva sahillerine 5 kilometre uzaklıkta olan Ayazma Evleri, yeni yapılan Kavacık ve Riva arasındaki otoyola ise 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede; İstanbul Teknik Üniversitesi-İnşaat Fakültesi Geoteknik Anabilim Dalı'ndan alınan zemin raporları...