06 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi Çıldır araç hibesi

Beykoz Belediyesi Çıldır araç hibesi

Birçok şehirle kardeş şehir ilişkisi bulunan Beykoz Belediyesi imkânlarını Anadolu’nun çeşitli kentleriyle paylaşıyor. Beykoz Belediyesi Kastamonu’nun Şenpazar Belediyesi ile Ardahan’ın Çıldır Belediyesi’ne araç hibesi yaptı.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 87 daire!

Mülkiyeti Yıldırım Belediyesi'ne ait, Mevlana Mahallesi'nde yer alan toplam 87 adet konut ihale yöntemiyle satılacak. Konut fiyatları 231 bin TL'den başlıyor...

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz Belediyesi Çıldır araç hibesi Haberi

Beykoz Belediyesi Çıldır araç hibesi

Beykoz Belediyesi, Kastamonu’nun Şenpazar Belediyesi’ne de 1 itfaiye aracı, 1 kamyonet ve 1 küçük damperli kamyonet hibe etti. Kastamonu Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar beraberindeki heyetle araçların teslimi için Beykoz’a geldi.  Devir protokolünü imzalyan Başkan Cem Çınar: “Kastamonu’nun güzel ilçesi Şenpazar’ın imkânlarını artıracak ve belediye hizmetlerinde kolaylık sağlayacak bu hibe için şahsım ve ilçe sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum. Şenpazar Beykoz’da nüfusu yoğun Kastamonu ilçelerinden. İlçelerimizin arasındaki bu kardeşliğin daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ilçeleri adına yenilenen otobüsün devir teslimi için Beykoz’a geldi. Aracı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’ten teslim alan Başkan Azizoğlu: “Bu hibeyle belediyemizin bir ihtiyacı daha karşılandı.  İlçemize yapılan bu katı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e çok teşekkür ediyorum. Otobüsü...