05 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı kaç TL

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı kaç TL

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı. Peki Beykoz Belediyesi üniversite öğrencisine kaç TL eğitim yardımı yapacak? Beykoz Belediyesi lise ve ilköğretim öğrencisine kaç TL verecek?..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Freesia İris İnşaat Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Freesia İris İnşaat Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Mutashar Ajeel Ajeel ve Saad Khaırullah Saleh Al Yassen ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı kaç TL Haberi

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı kaç TL

Beykoz Belediyesi Meclisi Eylül ayının son toplantısında ilçedeki 8 bin öğrenciyi ilgilendiren eğitim yardımlarını oyladı. Beykoz Belediyesi Meclisi bu ayın son çalışma toplantısında Meclis Başkan Vekili Manolya Demirören Tekin başkanlığında 5 Eylül'de bir araya geldi.


Son Başvuru 12 Eylül!  


2014-2015 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak eğitim yardımlarının görüşüldüğü toplantıda eğitim yardımlarının yapılması oy birliğiyle meclisten geçti. Eğitim yardımları için başvuru süresi de meclis kararıyla 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı.


Beykoz Belediyesi eğitim yardımı miktarları!


Beykoz Belediyesi buna göre ilçedeki bin ilköğretim ve ortaokul öğrencisine bir defaya mahsus olmak üzere 250 TL, bin lise öğrencisine 350 TL, bin üniversite öğrencisine de bin beşyüz’er TL eğitim yardımı yapacak.  


Ayrıca 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim yılı başında kırtasiye harcamaları için 50’şer...