06 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi Yücel Çelikbilek Kanal Riva Rotterdam Bineal

Beykoz Belediyesi Yücel Çelikbilek Kanal Riva Rotterdam Bineal

Riva Deresi’nde doğayı koruyan, turizm ve ekonomiyi canlandıran bir kanal kurulmasını kapsayan “Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi”nin maketi ve sunumu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Tokatköy'de tapu sevinci!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Beykoz Belediyesi Tokatköy’de yaşayan 217 ilçe sakinine daha tapularını teslim etti.

Beykoz Belediyesi'nin 2019 bütçesi 465 milyon TL!

Beykoz Belediyesi Meclisi 465 Milyon Türk Lirası olarak belirlenen 2019 Yılı Mali Bütçesi’ni oy çokluğuyla kabul etti.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Yücel Park kat planları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yücel Park projesinde 825 daire ile 17 ticari birim bulunuyor. Peki kat planları nasıl tasarladı?

Yücel Park satış ofisi!

Yücel Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 825 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Beykoz Belediyesi Yücel Çelikbilek Kanal Riva Rotterdam Bineal Haberi

Beykoz Belediyesi Yücel Çelikbilek Kanal Riva Rotterdam Bineal

Beykoz’da turizme vizyon katacak “Kanal Riva” Projesi dünya mimarlık çevrelerinin yakından takip ettiği “Rotterdam Uluslararası Mimarlık Bienali”nde sergileniyor.  


“Rotterdam Uluslararası Mimarlık Bienali”nin resmi daveti üzerine  Hollandaya giden Başkan Yücel Çelikbilek, 27-30 Mayıs tarihlerini kapsayan ziyaretinde bienalin açılışını yaptı, şehirde çeşitli resmi temas ve incelemelerde bulundu.



Tarım alanları kurulacak


Hollanda’nın dünyaca ünlü kanal tecrübesiyle hayata geçecek olan proje, Riva Deresi’nin 15 km’lik kısmının doğaya uygun bir projeyle ıslah edilmesi, tarım, turizm ve ekonomiye kazandırılarak Avrupa’daki benzerleri gibi kanallı hale getirilmesini kapsıyor.


Projenin sergiye değer görülmesi dolayısıyla Hollanda’ya giden Başkan Yücel Çelikbilek, Hollanda Çevre ve Şehircilik Bakanı Melanie Schultz Van Haegen ve Rotterdam Ana Kent Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb ile birlikte “Rotterdam Uluslararası Mimarlık Bienali”nin açılışını yaptı. 


Rotterdam ziyaretinde Başkan Çelikbilek’e Çevre ve Şehircilik Bakanlığı...