02 / 05 / 2024

Beykoz Çubuklu imar son durum

Beykoz Çubuklu imar son durum

Beykoz'da 10 milyon 680 bin metrekare alanın imar planı değişikliği teklifi görüşülecek. İmar planı değişikliği teklifi Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamını kapsıyor...

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz Çiftlik imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çiftlik Mahallesi 1627 Ada 1 Parsel, 1628 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz Çengeldere imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çengeldere Mahallesi 1521 Ada 1,2,3,4,5,6,7,8 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları arttı?

İstanbul Beykoz'da imar planlarının çözüme kavuşmasının ardında ilçe içerisinde konut fiyatları artış yaşadı.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Beykoz Çubuklu'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, ÇUbuklu'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz Çubuklu imar son durum Haberi

Beykoz Çubuklu imar son durum


İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun bugün yapacağı 117 no.lu toplantı gündeminde Beykoz'da 8 bölgeyi kapsayan imar planı değişikliği teklifi yer alıyor.


Beykoz Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliği teklifi sunuluyor.


Özel mülkiyet olan ve doğal sit alanı olarak görünüyor. 9 Temmuz 2013 tarihinde başvurusu yapılan Beykoz I.Bölge 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyon teklifi 10 milyon 680 bin metrekare alanı kapsıyor.




Gülcihan YELKENCİ /...