17 / 05 / 2024

beykoz imar çalışmaları son durum

beykoz imar çalışmaları son durum

Halk Meclisi’nin açılışında mahallenin imar planı çalışmaları hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas, Beykoz Çamlıbahçe'nin imara kavuşacağını söyledi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da mülkiyet bitti sıra imara geldi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar ve mülkiyet konularında bilgilendirdiği toplantıların 13.sünü Ortaçeşme'de gerçekleştirdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Beykoz Belediyesi'ne ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da devam eden imar çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

beykoz imar çalışmaları son durum Haberi

beykoz imar çalışmaları son durum

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar, mülkiyet ve hizmetler hakkında açıklamalar yaptığı ve soruları yanıtladığı Halk Meclisi'nin 15.si Çamlıbahçe Mahallesi’nde gerçekleşti. 

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hacı Numan Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Meclisi’ne Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, başkan danışmanları, Çamlıbahçe Mahalle Muhtarı Necmettin Kahveci ve ilçe sakinleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas: “Çamlıbahçe 8-10 ay içinde İmar Alabilecek”

Halk Meclisi’nin açılışında mahallenin imar planı çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas: “Çamlıbahçe 500 dönümlük yüz ölçümüne sahip. %2’si ön görünüm bunun dışındaki alan geri görünüm ve etkilenme bölgesinde kalıyor. Çamlıbahçe Mahallesi’nin de içinde bulunduğu 1/5000’lik ölçekli imar planı İBB’den geçti. Beykoz...