04 / 05 / 2024

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii

Türkiye'de eşi benzeri olmayan Beykoz Karlıtepe Merkez Camii'nin ilginç minaresi görenleri hayrete düşürüyor. Camiyi diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise 52 metre yüksekliğindeki minaresinde seyir terasının bulunması...

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ada Merkez Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Beykoz Merkez Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beykoz ilçesi, Merkez Mahallesi, 353 ada, 79 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ederay İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı. 

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii Haberi

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii

Türkiye'de eşi benzeri olmayan Beykoz Karlıtepe Merkez Camii'nin ilginç minaresi görenleri hayrete düşürüyor. Camiyi diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise 52 metre yüksekliğindeki minaresinde seyir terasının...