02 / 05 / 2024

Beykoz Kavacık imar durumu

Beykoz Kavacık imar durumu

Beykoz'da 10 milyon 680 bin metrekare alanın imar planı değişikliği teklifi görüşülecek. İmar planı değişikliği teklifi Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamını kapsıyor...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Beykoz Kavacık imar durumu Haberi

Beykoz Kavacık imar durumu


İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun bugün yapacağı 117 no.lu toplantı gündeminde Beykoz'da 8 bölgeyi kapsayan imar planı değişikliği teklifi yer alıyor.


Beykoz Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliği teklifi sunuluyor.


Özel mülkiyet olan ve doğal sit alanı olarak görünüyor. 9 Temmuz 2013 tarihinde başvurusu yapılan Beykoz I.Bölge 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyon teklifi 10 milyon 680 bin metrekare alanı kapsıyor.




Gülcihan YELKENCİ /...