05 / 05 / 2024

beykoz kavacık kiralık iş yeri

beykoz kavacık kiralık iş yeri

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

beykoz kavacık kiralık iş yeri Haberi

beykoz kavacık kiralık iş yeri

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Geçici teminat bedelinin 234 bin TL olarak belirlendiği ihalesi 12 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığından: 

MADDE 1- Yukarıda özellikleri belirtilen Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazın Aylık Tahmini Kira Bedeli ve Geçici Teminat Bedeli belirtilen işyerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile 12 Kasım 2020 tarihinde Perşembe günü Saat:09.30’da Beykoz Belediyesi Encümen Salonu’nda 10 (on) yıllığına kiralanması işi ihalesi yapılacaktır.
İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen niteliklere haiz olmak şarttır. 
MADDE 2- İhaleye Katılamayacaklar: 2886 sayılı Kanunun 6.maddesinde yazılı kimseler ile 83.maddede belirtilen şahıslar gerek...