18 / 05 / 2024

Beykoz Küçüksu Deresi kapalı pazar alanı

Beykoz Küçüksu Deresi kapalı pazar alanı

Beykoz Küçüksu Deresi kenarında yapımı süren kapalı pazar alanının beton zemini ve çelik direkleri söküldü. Mustafa Yılmaz isimli pazarcı, Pazar yerindeki beton zemin ve direklerin sökülüp tekrar dikilmesine bir anlam veremediklerini belirtti.

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Maltepe 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, E-5 Kuzeyi Küçükyalı Deresi ve Yan Kollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Emlak vergisinde İstanbul'da hangi ilçeler öne çıkıyor?

İstanbul'da emlak vergisine yapılacak zamlar belli oldu. En çok verginin arttığı Beykoz Göksu'da yüzde 393.78'lik zam yapıldı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Üsküdar Küçüksu 1/500 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 2636 ada, 4 parsel ile 946 ada, 8 parselin doğusunda kalan tescil dışı alan ve 946 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Küçüksu koruma amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 1336 ada, 4 parselin Güneybatısı ile 969 ada, 7 ve 8 parsel arasında kalan alana ilişkin Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

Riva'daki yüzen evler ilgi odağı oldu!

Beykoz'daki Riva deresi üzerinde bulunan yüzey evler ilgi odağı oldu. Fotoğrafçı ve gezginlerin uğrak yerleri arasına girdi.

Beykoz Küçüksu Deresi kapalı pazar alanı Haberi

Beykoz Küçüksu Deresi kapalı pazar alanı

Beykoz Küçüksu Deresi kenarında yapımı süren kapalı pazar alanının beton zemini ve çelik direkleri söküldü.


Zemin etüt çalışmalarından sonra inşaatın başlaması gerektiğini belirten vatandaşlar, inşaatın yapboza dönmesine tepki gösterdi. Pazar yerindeki beton zemin ve direklerin sökülüp tekrar dikilmesine bir anlam veremediklerini belirten Mustafa Yılmaz isimli pazarcı, şunları kaydetti: “Kış geldi, yokuşlardan gelecek yağmur suyu ve dere yatağındaki toprağın kayma ihtimali var. Etüt çalışması yapılmadan beton dökülmüş. Üç ay sonra beton zeminde bozukluk meydana geldi. Su akıntıları hesaplanmadı. Pazar yerinden dereye akması için su boruları döşenmemiş, yap boz tekrar yap, bunların hepsi ayrı bir masraf. Bu yanlış projelerin masraflarının tamamı vatandaşların vergisiyle  yapılıyor.” Pazar yerinin 2016'da hizmete gireceğini belirten Beykoz Belediyesi yetkilileri de inşaat kotunda bir sıkıntı olduğunu belirterek, “İnşaat kotunda...