06 / 05 / 2024

Beykoz Legend Otel nerede

Beykoz Legend Otel nerede

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Beykoz Legend Otel'in akıbeti ne olacak?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Legend Otel için mahkeme süreci devam ediliyor. Yılan hikayesine dönen otel hakkında henüz bir karar verilmedi.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Beykoz’un tarihi yapıları otel olacak!

Beykoz Kundura Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini kazanan şirket fabrika binalarını otele dönüştüreceğini açıkladı. 

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Verra Suites Beykoz geliyor! Yeni proje!

Tüfekçioğlu Grup kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor. Firma yeni projesi Verra Suites Beykoz'u ormanla iç içe doğa manzarasına hakim konumda inşa edecek. 

Riva Legend Otel'in arsası yeniden satışa çıkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Beykoz İlçesi, Çayağzı (Riva) Mahallesi'ndeki Legend Hotel Riva'nın arsasını satışa çıkarıyor. Otelin işletmesini ise 49 yıllığına veriyor...

Riva Legend Otel'in arsası satılıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Riva'nın en değerli arazisini satışa çıkarıyor. 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'a sosyal konutlar inşa edeceğiz!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısını Kavacık Limak Otel’de gerçekleştirdi. 2015 yılının kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri belirlendi.

Beykoz Marina projesinin görselleri!

Beykoz Belediye'nin projeleri arasında yer alan Beykoz Marina projesinin arka tarafında butik otel ve alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, açık oturum alanları, otopark yer alıyor. İşte projenin görselleri....

Torunlar Paşabahçe Beykoz projesi bu yıl başlıyor!

Torunlar GYO, 2012 yılında 355 milyon TL'ye satın aldığı Beykoz'daki Paşabahçe Tekel Fabrikası arazisi için proje hazırladı. Torunlar GYO, Osmanlı mimarisinde yapacağı Paşabahçe otel projesini bu yılın ikinci yarısına yetiştirmeye çalışıyor.

Beykoz Legend Otel nerede Haberi

Beykoz Legend Otel nerede

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz  Bağlı Ortaklığı Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik A.Ş.'nin mülkiyetinde olan Cumhuriyet Köy Reşadiye cad. No:18 Beykoz/İSTANBUL adresinde yer alan Legend Otel'in kiralanması hususunda Gün Emre İÇER'le  5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.


Kamuoyuna saygılarımızla...