05 / 05 / 2024

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü imar planı

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü imar planı

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da 60 bin 420 metrekarelik doğal sit alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

İstanbul Silivri 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul İli, Silivri İlçesi, Mahmut Şevket Paşa-1 RES Projesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da doğal sit alanı imar planı askıda!

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da 60 bin 420 metrekarelik doğal sit alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Beykoz'daki 2B arazilerine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2/B kapsamında orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ve özel proje alanı uygulamalarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Şişli yeni bir etüt merkezine daha kavuştu!

Şişli Belediyesi çocukların eğitimine önemli katkılar sunan Etüt Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde açılan etüt merkezinde 300’e yakın öğrenci eğitim alacak.

Beykoz'da 2B dışına çıkartılan arazilere ilişkin 9 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'un Beykoz ilçesinde 2B düzenlemesine göre orman sınırı dışına çıkartılan arazilere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Beykoz sahili otopark sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Beykoz sahilinde bir bölümün ücretli otoparka dönüştürülmesine ilişkin sorunları meclise taşıdı. Tanal soru önergesinde bu alanın otoparka dönüştürülmesindeki gerekçeyi sordu..

Beykoz Mahmut Efendi Külliyesi'ndeki kaçak binalar yıkılıyor!

Bir derneğe ait kaçak olduğu belirtilen yapıların bulunduğu bölgeye yıkım için belediye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen TOMA'nın buzlu yolda devrilmesi sonucu 2 polis memuru hafif yaralandı.

Beykoz'daki Mahmut Efendi Külliyesi yıkılacak mı?

Beykoz'daki Mahmut Efendi Külliyesi’nin 48 saat içinde yıkılacağının kendilerine İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sözlü olarak bildirildiğini açıklayan cemaate bağlı Marifet Derneği yetkilileri, Facebook’tan konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı

Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Mahmut Şevket Paşa Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de katıldı...

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü imar planı Haberi

Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü imar planı


İstanbul Beykoz İlçesi, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, 4 pafta 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 341, 342 sayılı parseller ve 4 pafta, 134 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı teklifi, bakanlık tarafından 18 Nisan 20017 tarihinde onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan imar planı 20 Haziran 2017 tarihinde askıdan indirilecek.  Sözü edilen; 10, 325, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 341, 342 parseller TÜRLEV (Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı) mülkiyetinde, 324, 326 ve 327 parseller ise özel mülkiyette olup, planlama alanının toplam tapu yüzölçümü 60 bin 420,70 metrekare. TÜRLEV'e ait parsellerde Beykoz Kampüsü inşa ediliyor.


Doğal sit alanı olan planlama alanına...