16 / 05 / 2024

beykoz millet kıraathanesi

beykoz millet kıraathanesi

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Beykoz Belediyesi'nden Beykoz Millet Bahçesi paylaşımı!

İBB, Belediye meclisinden onay verilmesine rağmen Beykoz Millet Bahçesi projesini veto ederek paylaşımda bulundu.

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

beykoz millet kıraathanesi Haberi

beykoz millet kıraathanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla model olarak gösterilen ve tüm Türkiye’de kurulan millet kıraathanelerinin bir yenisi Beykoz’da hayata geçiriliyor. 

Yatırımlarına devam eden Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın seçim çalışmaları sırasında ilçe sakinlerine söz verdiği millet kıraathanesiyle Beykoz, ilçenin eğitim ve kültür hayatına canlılık ve zenginlik katacak bir mekâna daha kavuşuyor.

Kavacık Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak’ta toplam 4 bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Millet Kıraathanesi’nin zemin ve 1. katında kütüphane, sesli okuma odası, fuaye alanı, mescit ve idari birimler yer alacak.   

Kıraathanenin 2. ve 3. katı, 12 farklı atölye ve etüt sınıfıyla, Beykoz Sanat ve Eğitim Merkezi (BEYSEM) olarak hizmet verecek.


E-Spor ve Youtube Stüdyosu İle Gençlerin Merkezi Olacak

Millet kıraathanesinin içinde ayrıca bir E-Spor merkezi ve Youtube stüdyosu da...