02 / 05 / 2024

beykoz okul projeleri

beykoz okul projeleri

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Beykoz Elmalı’ya 8 derslikli yeni okul!

Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

beykoz okul projeleri Haberi

beykoz okul projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle imara açılan ve Beykoz 2. derece sit ve orman içi dinlenme alanında kalan arazi yandaşa feda oldu. Beykoz Ormanları’nın dibinde şimdi iş makinaları ve beton mikserleri geziyor. 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Enerji Bakanı damat Berat Albayrak’ın kurduğu Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. Tahribat Beykoz-Riva yolunun girişinden görülüyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ormanlık alanı korumak için Beykoz’da 2. derece sit ve orman içi dinlenme alanında kaldığı gerekçesiyle reddettiği konut teklifini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söz konusu alana özel eğitim tesisleri yapılmasını geçen yıl onayladı. “Tarla ve meyve bahçesi” niteliğindeki 82 bin metrekarelik alan İstanbul Kuzey Kesimi Karadeniz Kuşağı Doğal Sit Alanı’nda kalıyor. Söz konusu alanın kuzeyinde...