02 / 05 / 2024

Beykoz Ormanı okul projesi

Beykoz Ormanı okul projesi

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Beykoz'daki orman arazisi yapılaşmaya açıldı iddiası!

İstanbul'un Beykoz ilçesinde orman arazisinde konut projesinin yapılacağı ve böylece yapılaşmanın başlayacağı ifade ediliyor. 657 daireye yer verilecek olan proje kapsamında, bin 946 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Proje, Beykoz ilçe merkezine 3 kilometre mesafede konumlanıyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Nusrettin Kurt tarafından kuruldu.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülser Kemendi tarafından kuruldu. 

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Seralp Kocaçakır tarafından kuruldu. 

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taçyıldız tarafından kuruldu. 

Kuzey ve Güney Kirazlı Ormanı doğal sit alanı olarak ilan edildi!

Beykoz'daki Dereseki Köyü'nde bulunan Kuzey ve Güney Kirazlı Ormanı “Doğal Sit- Nitelikli Doğal Koruma Alanı” ve “Doğal Sit- Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı” olarak tescil edildi..

Beykoz Ormanı okul projesi Haberi

Beykoz Ormanı okul projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle imara açılan ve Beykoz 2. derece sit ve orman içi dinlenme alanında kalan arazi yandaşa feda oldu. Beykoz Ormanları’nın dibinde şimdi iş makinaları ve beton mikserleri geziyor. 3. havalimanı projesini de yürüten Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Enerji Bakanı damat Berat Albayrak’ın kurduğu Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. Tahribat Beykoz-Riva yolunun girişinden görülüyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ormanlık alanı korumak için Beykoz’da 2. derece sit ve orman içi dinlenme alanında kaldığı gerekçesiyle reddettiği konut teklifini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söz konusu alana özel eğitim tesisleri yapılmasını geçen yıl onayladı. “Tarla ve meyve bahçesi” niteliğindeki 82 bin metrekarelik alan İstanbul Kuzey Kesimi Karadeniz Kuşağı Doğal Sit Alanı’nda kalıyor. Söz konusu alanın kuzeyinde...