02 / 05 / 2024

Beykoz Soğuksu imar

Beykoz Soğuksu imar

Beykoz'da 10 milyon 680 bin metrekare alanın imar planı değişikliği teklifi görüşülecek. İmar planı değişikliği teklifi Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamını kapsıyor...

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz Çiftlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çiftlik Mahallesi (25. Etap) 1562 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Çiftlik Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çiftlik Mahallesi 1561 Ada 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 137 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Beykoz Soğuksu imar Haberi

Beykoz Soğuksu imar


İstanbul 2 numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun bugün yapacağı 117 no.lu toplantı gündeminde Beykoz'da 8 bölgeyi kapsayan imar planı değişikliği teklifi yer alıyor.


Beykoz Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Çubuklu, Kavacık, Yeni Mahalle'nin bir kısmı ile Göztepe ve Rüzgarlıbahçe'nin tamamına ilişkin nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliği teklifi sunuluyor.


Özel mülkiyet olan ve doğal sit alanı olarak görünüyor. 9 Temmuz 2013 tarihinde başvurusu yapılan Beykoz I.Bölge 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyon teklifi 10 milyon 680 bin metrekare alanı kapsıyor.




Gülcihan YELKENCİ /...