03 / 05 / 2024

Beykoz spor kompleksleri

Beykoz spor kompleksleri

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Öz Spor Zemin Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Öz tarafından kuruldu.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Beykoz Kanlıca'ya spor tesisi!

İlçedeki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kanlıca'ya da yeni bir spor tesis kazandırdı.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Beykoz spor kompleksleri Haberi

Beykoz spor kompleksleri

Beykoz’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileri Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti.



Bu ziyaret sırasında, bir istişare toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ve Amatör Spor Kulüp Başkanlarının katıldığı toplantıda, Beykoz'da ki sportif çalışmalar yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.



Toplantıda kulüp başkanlarının taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek, mevcut olanakların daha da iyileştirilmesine ve gençlerin spor alanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar yürüten Beykoz Belediyesi’nin, nakit destek ve malzeme desteği sağlamaya da devam edeceğini belirtti.



Sportif faaliyetlere ve sosyal donatı alanlarıyla ilgili çalışmalara yaptıkları yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, Amatör Spor Kulüpleri’nin desteklenmesinin ulusal ve uluslararası başarıların altyapısını oluşturduğunu ifade ederek, buralardan yetişen sporcuların profesyonel kulüplere sayısız madalya ve şampiyonluk kazandırdığını söyledi. 



Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediyesi’nin bütçesini spor...