14 / 05 / 2024

Beykoz teleferik projesine ne zaman başlanacak

Beykoz teleferik projesine ne zaman başlanacak

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları’ndan bir heyete Sultaniye-Karlıtepe, Beykoz Çayırı-Hz. Yuşa Tepesi teleferik projeleri ve Kanal Riva hakkında bilgi verdi.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Verra Suites Beykoz'un lansmanı yapıldı!

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’da ilk konut projesine imza atıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yatay mimari olarak planlanan İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da inşa edilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesi satışa sunuldu. 

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

Alanya teleferik projesine Türkiye Finans'tan 3.4 milyon avro destek!

Türkiye Finans Katılım Bankası, tek banka olarak Alanya teleferik projesinde  3,5 milyon avroluk finansman desteği sağladı.

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı izin bekliyor!

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Malatya'daki teleferik projesine onay verildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Teleferik Projesi’ne Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün onay verdiği belirtildi.

Niğde teleferik projesi için soru önergesi hazırlandı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de yapılması planlanan teleferik projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Beykoz teleferik projesine ne zaman başlanacak Haberi

Beykoz teleferik projesine ne zaman başlanacak

Beykoz Belediyesi tarafından ilçede ağırlanan Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları’ndan 26 kişilik bir heyet, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti.  


Avrupa Türk Demokratlar Birliği Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları Başkanı Orhun Şener’in başkanlığında ilçeye gelen heyet 03-08 Kasım 2014 tarihleri arasında Beykoz ve Türkiye'de sosyal kültürel ziyaret gerçekleştirecek ve çeşitli temaslarda bulunacak.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, heyete Beykoz hakkında bilgiler verdi ve ilçenin geleceğine dair planlarını anlattı.


Çelikbilek: "İki teleferik inşaatı başlatıyoruz"


İlçenin yaşadığı ekonomik değişimi hakkında da bilgiler veren Başkan Çelikbilek: “Beykoz Cumhuriyet döneminde sanayi kentindiydi. İlçemizde 4 büyük fabrika faaliyet gösteriyordu. Boğaz Kanunu gereği bu fabrikalar kaldırıldı ve bölge ekonomik kayba uğradı. Turizm, sağlık ve eğitim yatırımlarıyla bu açığı kapatmaya çalışıyoruz....