03 / 05 / 2024

Beykoz trafiği sevdiren park

Beykoz trafiği sevdiren park

Beykoz'da çocuklar için trafiği sevdiren park kuruluyor. Beykoz’da çocuk ve ilköğretim öğrencilerine trafik bilgisi vermek ve kurallara uyma alışkanlığı kazandırmak amacıyla trafik eğitim parkı kuruluyor.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şık tasarımı ve sportif görünümü bir araya getiren BMW i4, profesyonel sürüş asistanıyla sürüşü ve sıkışık trafiği konforlu ve güvenli hale getiriyor. Peki BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ekonomik kriz trafiği etkiledi! Kayıtlı taşıt sayısında ciddi erime

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bundan bir önceki aya göre yüzde 0,1 azalım gösterdi. Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı ağustos ayının sonu itibarıyla 26 milyon 29 bin 230 olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar…

MG ZS'de yüzde 0.99 faiz fırsatı! Bagajında elektrikli bisikletiyle de trafiği çözüyor! İşte 22 Nisan fiyat listesi...

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Beykoz trafiği sevdiren park Haberi

Beykoz trafiği sevdiren park

Trafik kurallarının küçük yaşlardan itibaren öğretilmesi ve toplumdaki bilincin artması için harekete geçen Beykoz Belediyesi trafik eğitim parkı için çalışmalara başladı.  

Göztepe Mahallesi’nde yaklaşık 10 dönümlük bir arazide kurulacak olan trafik eğitim parkında okul öncesi çocuklarına, ilk ve ortaöğretim öğrencilerine trafik bilgisi ve akülü araçlarla uygulamalı eğitimler verilecek.  

Milli Eğitim Bakanlığı’nın trafik yönetmeliğine uygun olarak hazırlanacak parkta çocuklar trafik bilgi ve kurallarını kendilerine uygun tasarlanan renkli ve eğlenceli bir ortamda öğrenecek.  

Uzmanlar tarafından çocuklara genel trafik kuralları, yayaların, sürücülerin ve bisiklet kullananların sorumlulukları, trafik işaret, cihaz ve levhaları öğretilecek ve trafik düzeni anlatılacak. 

Bütün trafik kurallarını kapsayacak şekilde planlanan trafik eğitim parkında dönel ve sinyalize kavşaklar, trafik tabelaları, yol çizgileri, kaldırımlar, geçitler, keskin ve normal virajlar, park cepleri ve bir...