29 / 04 / 2024

beyland arsaları satış

beyland arsaları satış

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

İBB, üç ilçede arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İBB, Pendik, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan arsaları satıyor. Peki İBB tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Milli Emlak'tan 3 ilde arsa fırsatı! 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç ilde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatları 17 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, üç ilde yer alan arsaları satışa çıkardı. İşte o ihale ilanları...

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

beyland arsaları satış Haberi

beyland arsaları satış

Beyttürk Firması tarafından satın alınan Beyttürk Projesi’nin iptal edilmesiyele firma Beyland arsalarının satışına başladı.

Tuna Gazete'de yer alan habere göre; Beyland Arsaları projesi ile arsa satışlarına başladı. Uluslararası bir arsa satış firması ile anlaşma yapan Beyttürk Firması arsaları satmaya başladı.

Beyttürk firmasının Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında daha önce Orhangazi Belediyesi’nden  aldığı yaklaşık olarak 30 bin metrekare arsa üzerinde inşa etmeyi planladığı Beyttürk Orhangazi Projesi iptal edildi. Arsayı satın alan Beyttürk İnşaat firması, arsa üzerinde bir süredir sürdürdüğü parselasyon ve plan düzenlemesi çalışmasını sonlandırdı. Planlara işlenen parselasyon çalışmasından sonra Beyttürk firması 31 ayrı arsa olarak planladığı arsaları proje bazlı olarak satışa çıkardı.

Uluslararası bir firma ile anlaşmaya vardılar

Beyland Orhangazi Projesi olarak yeniden hazırlanan Hürriyet Mahallesi üstündeki arsaların satışları için...