24 / 07 / 2024

beyland arsaları satış

beyland arsaları satış

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Kocaeli ve Kütahya'da satılık 13 arsa! 12 ay taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kocaeli ve Kütahya'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 25 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Kırıkkale ve Bursa'da satılık imarlı arsalar!

Kırıkkale ve Bursa'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 ve 18 Temmuz'da yapılacak.

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkardı, eski başkan Hilmi Türkmen'den tepki gecikmedi!

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkarırken, belediye eski başkanı Hilmi Türkmen de söz konusu satışları resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ifşa etti.

İki şehirde satılık iki arsa!

Zonguldak ve Ağrı'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 9 Temmuz ve 12 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

TMSF'den İzmir'de dev satış! 70 milyon TL'lik iki gayrimenkulün satışı için düğmeye basıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) İzmir'in İnciraltı ve Çeşme bölgelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam satış bedeli 70 milyon 60 bin TL olarak açıklandı. 

Bakanlıktan İzmir’in 11 ilçesinde milyarlık arsa satışı! Denize sıfır arsalar satışa çıktı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Egenin incisi İzmir’de yer alan toplamda 26 adet arsayı satışa çıkardı. Fiyatları 999 bin 115 TL ila 183 milyon 622 bin 692 TL arasında değişen arsaların satışlarından 916 milyon 64 bin 235,75 TL gelir elde edilmesi planlanıyor.

İstanbul ve Bursa'da ticaret imarlı arsa fırsatı! Yüzde 40 peşinat ve 4 taksitle!

İstanbul ve Bursa'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ildeki 865 arsayı satıyor! Peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından, 51 ildeki 865 arsa peşine yüzde 20 indirim ya da 24 ay vade seçeneğiyle satılıyor. Peki hangi illerdeki arsalar satışta? İşte detaylar...

1932 yılında Harbiye Caddesi'nde ve Teşvikiye'de satılık değerli arsalar!

1932 yılında Emlak ve Eytam Bankası tarafından, Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi ve Harbiye Caddesi'ndeki bazı değerli arsalar satılıkmış.

DSİ'den İstanbul ve Antalya'da satılık arsa! Büyükşehirlerde arsa arayanlar dikkat!

Devlet Su İşleri İstanbul ve Antalya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde satılık 6 arsa! Konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Trabzon ve Gaziantep'te yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 24 Mayıs'ta yapılacak.

Hem Ankara hem de Gaziantep'te satılık arsa fırsatı! 

Ankara ve Gaziantep'te yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak. 

beyland arsaları satış Haberi

beyland arsaları satış

Beyttürk Firması tarafından satın alınan Beyttürk Projesi’nin iptal edilmesiyele firma Beyland arsalarının satışına başladı.

Tuna Gazete'de yer alan habere göre; Beyland Arsaları projesi ile arsa satışlarına başladı. Uluslararası bir arsa satış firması ile anlaşma yapan Beyttürk Firması arsaları satmaya başladı.

Beyttürk firmasının Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında daha önce Orhangazi Belediyesi’nden  aldığı yaklaşık olarak 30 bin metrekare arsa üzerinde inşa etmeyi planladığı Beyttürk Orhangazi Projesi iptal edildi. Arsayı satın alan Beyttürk İnşaat firması, arsa üzerinde bir süredir sürdürdüğü parselasyon ve plan düzenlemesi çalışmasını sonlandırdı. Planlara işlenen parselasyon çalışmasından sonra Beyttürk firması 31 ayrı arsa olarak planladığı arsaları proje bazlı olarak satışa çıkardı.

Uluslararası bir firma ile anlaşmaya vardılar

Beyland Orhangazi Projesi olarak yeniden hazırlanan Hürriyet Mahallesi üstündeki arsaların satışları için...