17 / 05 / 2024

Beyler Tasarım Emlak adres 

Beyler Tasarım Emlak adres 

Beyler Tasarım Emlak Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Yalçin tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Beyler Tasarım Emlak Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Tasarım Emlak Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Yalçin tarafından kuruldu.

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Tasarım Görsel Hizmetler Ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Kattach tarafından kuruldu. 

Gep Emlak İnşaat Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gep Emlak İnşaat Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Pehlivanoğlu tarafından kuruldu. 

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Mahalle Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Temaşehir Konya'nın tasarımı gün yüzüne çıkıyor!

Emlak Konut GYO’nun Anadolu’daki konut atağının en önemli adımlarından Konya Meram’daki ‘Temaşehir Konya’ projesinin tasarım detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Temaşehir, Konya’daki ilk ve tek gelir paylaşım modeliyle yapılan proje olacak.

Söke'de kentsel tasarım, dönüşümle birlikte yapılmalı!

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Müteahhit Adil Orhan Demir, Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarım Projesi’ni eleştirdi. Demir, “Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarımı Kentsel Dönüşüm ile birlikte yapması gerekiyor” dedi.

Araslar Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araslar Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Aras tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu My World Europe'a Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü!

AGAOĞLU Şirketler Grubu'nun, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiği My World Europe Projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı...

My World Europe, Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı!

TÜRKİYE'nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden Ağaoğlu My World Europe projesi, Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü aldı. Acar, "Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiğimiz My World Europe projesi 3 bin 50 konuttan oluşmaktadır. " dedi.

Beyler Tasarım Emlak adres  Haberi

Beyler Tasarım Emlak adres 

Beyler Tasarım Emlak Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Yalçin tarafından kuruldu.

Beyler Tasarım Emlak Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: EMLAK 1-Her türlü emlak, gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 3-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımını, satımını, kiralanmasını ve pazarlamasını yapmak, pazarlaması yapılan gayrimenkuller ile ilgili finans kurumları ve bankalara kredi yönlendirmesi yapmak, yapılan aracılık hizmetlerine karşılık banka ve finans kurumlarından komisyon ve prim talebinde bulunmak. 5-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...