05 / 05 / 2024

beylife 2 rezidans

beylife 2 rezidans

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Bey Life Residence 2 projesinde tüm konutların satışları tamamlandı...

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Kerimcan Durmaz Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans aldı!

Paylaştığı videolarla fenomen olarak şöhreti yakalayan ve arından DJ'liğe adım atan Kerimcan Durmaz, Maslak'tan 1.2 milyon TL'ye rezidans satın aldı.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Dalaman Piramit Rezidans 2 satış fiyatları!

Dalaman Piramit Rezidans 2 satış fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Piramit Rezidans 2'de daireler oturuma hazır...

Hakan Şükür'ün 2 rezidansı daha ortaya çıktı!

Fettulhahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) finansman sağladığı iddiasıyla Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür’ün mal varlıklarına el konulması ardından yurt genelinde tespit sürerken, Sakarya’da 7 ayrı şirkette hisselerinin olduğu belirlendi.

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Oryapark İstanbul Projesi'nde ön satışlar başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Kartal Mai Rezidans'ta 2.blok teslimi Eylül 2015'te!

Kartal Mai Rezidans projesi 11 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 2. blokların teslimleri Eylül 2015'te yapılması öngörülüyor.

Oryataş ikinci projesini Riva'da inşa edecek!

ORYATAŞ'ın Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde bulunan Oryapark istanbul 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. Projede satış suresine başlayan şirket istanbul Riva'da da villa projesi planlıyor.

Oryapark İstanbul'un ilk etabı 2016'da tamamlanacak!

Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

Oryapark İstanbul Evleri'nde ilk etap teslimleri 2016'da!

ORYATAŞ'm İstanbul Ümraniye'de kendi arazisi üzerinde inşa edeceği Oryapark İstanbul'da 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otel yer alacak..

Oryapark İstanbul özel fiyatlarla satışa çıktı!

Oryataş’ın 2 rezidans, bir ofis, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelden oluşan projesi ‘Oryapark İstanbul’da ön satışlar lansmana özel fiyatlarla başladı. İlk etap 2016’da tamamlanacak.

Oryapark İstanbul'un ön satışları başladı!

Oryataş'ın kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi ORYAPARK İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor.

beylife 2 rezidans Haberi

beylife 2 rezidans

Osmanlı İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylife 2 Rezidans projesinde dairelerin tamamı 1+1 olarak tasarlandı. Proje 1.5 dönüm alan üzerinde yer alıyor.


Beylife Residence Beylikdüzü 2'de yer alan konutların alanları 55 metrekare 1+1, 60 metrekare 1+1 ve 77 metrekare 1+1 olarak tasarlandı. Proje toplam 294 daireden meydana geliyor.


600 metrekare yeşil alana sahip olan Beylikdüzü Beylife Residence 2 projesinde tüm dairelerin satışları tamamlandı.


İstanbul Beylikdüzü Beylife Rezidans 2'de; yüzme havuzu, rekrasyon alanları, yürüyüş parkurları ve otopark bulunuyor. Proje Beylikdüzü'nde konumlanıyor.


0212 854 37 00

www.osmanliinsaatyapi.com.tr

Merve...